Еднодневно капење во Неа Пори

Неа Пори местото го карактеризира долга, широка, песочна, плитка, плажа, паркови со зеленило, голем број ресторани, барови и широки улици. Шеталишетото покрај плажа изобилува со продавници, таверни, слаткарници.  Дополнителни соджини за забава и рекреација, се Луна паркот, Картинг патеката, спортскиот центар, уредени детски игралишта и водени спортови. Во близина се наоѓаат туристичките места Платамона и Лептокарија. Медитеранската вегетација, фасцинантен поглед кон планината Олимп, чиј врв е покриен со густи облаци, чистото море го прават Неи Пори како од бајка. На 10 км од местото се наоѓа делтата на реката Пиниос.

ЦЕНА: 1.100 денари

ОПШТИ УСЛОВИ ЗА ПАТУВАЊЕ:

  • Организатор на патувањето е Т.А. Авто Атом.
  • Во случај на недоволен број на пријавени патници, организаторот го задржува правото да го откаже во целост патувањето 2 дена пред да започне истото.
  • Организаторот на патувањето не е одговорен за подолгите задржувања на граница и гужвите во сообраќајот кои претходно неможат да бидат предвидени.
  • Организаторот на патувањето не е одговорен за временските услови во текот на патувањето како и во местото за посета.
  • Во случај на отказ патникот е должен да плати:
  • За отказ до 2 дена пред поаѓање се задржува износ од 90 % од цената на аранжманот.
  • За отказ од 3 до 5 дена пред поаѓање се задржува износ од 70 % од цената на аранжманот.
  • За отказ од 6-15 дена пред поаѓање се задржува износ од 50 % од цената на аранжманот.
  • За отказ преку 15 дена пред поаѓање  се задржува износ од 10 % од цената на аранжманот.
  • Организаторот на патувањето не одговара и не надоместува материјална штета доколку патната исправа или лична карта е истечена или заборавена.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *