Еднодневно капење во Неа Флогита

Неа Флогита  е оддалечена од Солун само 59 километри, т.е. 160 километри од македонско-грчката граница. Неа Флогита претставува вистински рај. Неа Флогита има уникатна местоположба, на ридски терен, прекрасна пространа плажа која се простира на 3 километри. На плажата има повеќе локали со лежалки кои нудат забава за сите возрасти. На дел плажата може туристите можат да си постават свои чадори и пешкири за плажа.

ЦЕНА: 1.100 Ден.

ОПШТИ УСЛОВИ ЗА ПАТУВАЊЕ:

  • Организатор на патувањето е Т.А. Авто Атом.
  • Во случај на недоволен број на пријавени патници, организаторот го задржува правото да го откаже во целост патувањето 2 дена пред да започне истото.
  • Организаторот на патувањето не е одговорен за подолгите задржувања на граница и гужвите во сообраќајот кои претходно неможат да бидат предвидени.
  • Организаторот на патувањето не е одговорен за временските услови во текот на патувањето како и во местото за посета.
  • Во случај на отказ патникот е должен да плати:
  • За отказ до 2 дена пред поаѓање се задржува износ од 90 % од цената на аранжманот.
  • За отказ од 3 до 5 дена пред поаѓање се задржува износ од 70 % од цената на аранжманот.
  • За отказ од 6-15 дена пред поаѓање се задржува износ од 50 % од цената на аранжманот.
  • За отказ преку 15 дена пред поаѓање  се задржува износ од 10 % од цената на аранжманот.
  • Организаторот на патувањето не одговара и не надоместува материјална штета доколку патната исправа или лична карта е истечена или заборавена.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *