Превоз – Албанија

СЕЗОНСКИ АВТОБУСКИ ПРЕВОЗ – АЛБАНИЈА

Секој ПЕТОК одење, секоја САБОТА враќање!
Се патува преку граничен премин Ќафасан, може да патувате со
СТАРА ВАЖЕЧКА ЛИЧНА КАРТА!
Валона – 45€ – повратна карта за возрасни, 35€ за деца до 10 год.
Саранда – 60€- повратна карта за возрасни, 50€ за деца до 10 год.
Ксамил – 60€ – повратна карта за возрасни, 50€ за деца до 10 год.
Поаѓање од: Скопје, Куманово, Тетово, Гостивар, Кичево, Охрид и
Струга.
Трансфер до Скопје од: Кочани и Штип – 20 доплата, Велес – 10 од
Велес.