Category: Пампорово

  • Hotel Kamena 3* 

    Hotel Kamena 3* 

    Hotel Kamena 3* е позициониран централно во ски резортот Пампорово. Опкружен со густа четинарска шума, идеален е за мирен семеен одмор, но и за поголеми друштва. Се работи за помал хотел со ограничени содржини но со добра услуга и умерени цени. Хотелот во својата понуда има вкупно 42 сместувачки единици. Секоја е опремена со кабловска ТВ,…