Category: Драч

  • Колавери Ресорт – Голем (Драч)

    Колавери Ресорт – Голем (Драч)

    Комплексот располага со 300 соби: двокреветни, четирикреветни и петкреветни. Во секоја соба има Wi-Fi. Оддалечен од плажа 150м.(сопствена плажа) Во склоп на ресортот има мини маркет, три ресторани и мини бар, бесплатни лежалки на базент и на плажа. Термини за поаѓање: ЈУНИ 03.06.24 07.06.24 10.06.24 14.06.24 17.06.24 21.06.24 24.06.24 28.06.24 ЈУЛИ 0107.24 05.07.24 08.07.24 12.07.24…