Category: Шенгин

  • Лето 2024 Шенѓин Вила Алберти

    Лето 2024 Шенѓин Вила Алберти

    Шенѓин е новата омилена дестинација за туристите од Македонија кое е на Јадранско море. Станува збор за туристичко место одалечено на 310 километри од Скопје, со широка песочна плажа долга 5 километри и за да ја прошетате цела ви е потребно околу час и половина, шеталиште долго повеќе од 2 километри, богато со игралишта за…