Category: Сончев Брег 2024

 • Хотел “Нимфа Русалка” 2* Несебар – Сончев брег

  Хотел “Нимфа Русалка” 2* Несебар – Сончев брег

  Хотел “Нимфа Русалка” 2* се наоѓа  на убава локација помеѓу Несебар и Сончев Брег, на првата линија од морето околу 120 м.во близина на Какао Бич. Хотелот располага со 1/2  студиа  и  1/2  + 1 дополнително легло, биро, телевизор со сателитска програма , wc, бања, фрижидер, бесплатна клима, интернет(wi-fi), балкон , отворен базен, лоби бар, спортски центар.…

 • Хотел “Атол” 3* – Сончев Брег

  Хотел “Атол” 3* – Сончев Брег

  Хотел “Атол” 3* се наоѓа  во централниот дел на Сончев Брег, во строгиот центар,  на 20 м.од Хотел Кубан и  150 м.од плажа. Хотелот располага со двокреветни соби, биро, телевизор со сателитска програма, телефон, wc, бања, фрижидер, бесплатна клима, интернет (wi-fi), балкон. НАПОМЕНА –  Цените  се дадени по особа, по ден на база  само нокевање (RO) без…

 • Хотел “Риор”3* – Сончев Брег

  Хотел “Риор”3* – Сончев Брег

  Хотел “Риор” 3* се наоѓа  во централниот дел на Сончев Брег, на 100 м.од Хотел Кубан и 300 м.од плажа. Хотелот (комплексот) располага со 1/2, 1/3, 2+2 студиа, АПП 1/4 , 1/5  со мини кујни, биро, телевизор со сателитска програма, мини бар, телефон, wc, бања, фрижидер, бесплатна клима, интернет (wi-fi), балкон со масичка и столчиња, мал базен…

 • Комплекс – Хотел “Континентал” -3*, 3+* Сончев Брег

  Комплекс – Хотел “Континентал” -3*, 3+* Сончев Брег

  Хотел “Континентал”3* ,3 +*се наоѓа  на убава локација во Сончев Брег на околу 150 м од дискотеката Лазур,на околу 300 м.од плажата. Хотелот располага со 1/2 , 1/3 студиа, 2+2 студиа , биро, телевизор со сателитска програма, мини бар, телефон, wc, бања, фрижидер, бесплатна клима, интернет(wi-fi), отворен базен, балкон.  Хотелот работи на услуга BB, HB- шведска…