Category: Олимпик бич 2024

  • Хотел “PANTHEON” – Олимпик бич

    Хотел “PANTHEON” – Олимпик бич

    Бесплатно сместување за 3-то и 4-то лице во студио Хотел “Pantheon” е лоциран на сама плажа во Олимпик Бич. Стилно опремените студија со директен поглед на море/плажа и новиот ентериер им нудат пријатен, релаксирачки одмор на гостите. Хотелот располага со следната структура: 1/2, 1/3 и 1/4 студија со редовни легла. Секое студио е комплетно опремено…