Category: Св. пантелејмон 2024

  • Вила “АКТИ МАТИ” 2024

    Вила “АКТИ МАТИ” 2024

    30 МЕТРИ ОД ПЛАЖА СВ.ПАНТЕЛЕЈМОН е мало туристичко место наменето за фамилијарен одмор. Има убава песочна плажа,лежалки на плажа, супермаркети, ресторани и многу приодни убавини со многу дрвја и зеленило големи сенки и паркови.Одалечено е на 5 км. од Лептокарија.Вилата Акти Мати е лоцирана на 30 метри од плажа, со голем двор и стогодишни дрвја…