Category: Крф 2024

 • Вила Елена – Крф

  Вила Елена – Крф

  Веќе 8-мо лето сме организатори на еден од преубавите Грчки острови на Јонско, Остров КРФ. На нашата листа на дестинации го имаме ИПСОС. Tие кои си резервираат по промо цени летуваат поевтино. Секоја година нудиме ниски цени , така и оваа со цени од 89 евра по лице! Термини Редовна цена 25.05-01.06.2024                          109e 01.06-08.06.2024…

 • Програма за Крф – Ипсос вила Александрос 2024

  Програма за Крф – Ипсос вила Александрос 2024

  Веќе 8-мо лето сме организатори на еден од преубавите Грчки острови на Јонско Море, Остров КРФ. На нашата листа на дестинации го имаме ИПСОС. Резервирајте си одмор по промо цени. Во продолжение термини и цени. Поаѓање: 25.05.2024 Враќање: 28.09.2024 Превоз: Автобуски Локација: Грција Ипсос Летто 2024 Термини Редовна цена 25.05-01.06 109e 01.06-08.06 121е 08.06-15.06 143е…

 • Лето 2024 Крф-Вила Савас

  Лето 2024 Крф-Вила Савас

  Крф e втор по големина од седумте поголеми Јонски Острови, а воедно и еден од најубавите грчки острови. Крф лежи во Јонско Море, кое е дел од Средоземно Море, а северно се спојува со Јадранско Море. 2014-та година ни започна авантурата на Крф што значи дека 2024-та е годината која сме 10 години организатори на…

 • Лето 2024 Крф – Вила Јулианос

  Лето 2024 Крф – Вила Јулианос

  Крф, мистично привлечен, спакуван во историски приказни, обоен од влијанија на најразлични цивилизации, кој фасцинира со природна убавина и освојува со искуства вредни за сечие сеќавање. Не случајно една од најпопуларните туристички дестинации за летување и не случајно сме организатори 10 години на летнни аранжмани на овој остров, почнувајќи од 2014-та годиа. Но, поважно е…