Category: Неа Каликратиа 2024

  • Вила “СТАВРОС”

    Вила “СТАВРОС”

    200 метри од  ПЛАЖА Неа Каликратија е град со многубројни занимливости за секој турист.Има долга песочна плажа, многубројни ресторани, таверни, кафетерии, забавни паркови за деца,супермаркети Лидл и останати занимливости. Интересно за  посетата е плажата “Сахара“ која се  наоѓа во непосредна близина 3-4 км. од Неа Клаикратија.Вилата Ставрос се наоѓа на 200 метри од плажа во…