Category: Уранополис 2024

  • HOTEL AKTI 4**** OURANOPOLIS – HALKIDIKI

    HOTEL AKTI 4**** OURANOPOLIS – HALKIDIKI

    УРАНОПОЛИС – небесниот град, божествен пејсаж, ги комбинира планинските и морските убавини, ветува незаборавни одмори, особено за патниците кои бараат релаксација, далеку од стресот на градот.Опкружен со прекрасна шума која нуди многу можности за прошетки и истражување со поглед кон планината Атос и единствената монашка држава Св.Гора.Во текот на денот се нудат многу можности за…