Category: Канали 2024

  • КАНАЛИ – МАРИЕВА

    КАНАЛИ – МАРИЕВА

    Студиа Мариева се наоѓаат во Канали, Јонски брег, на 200м одалеченост од плажа. Вилата располага со мал број на апартмани, во нејзин склоп има базен, беплатен за користење на гостите од вилата, со бесплатни лежалки околу базен, паркинг.  Климата се доплаќа по 3еур на ден, се плаќа на лице место. Располагаме со 2 мезонети со…