Category: Авша Остров 2024

 • Чинер Хотел – Остров Авша

  Чинер Хотел – Остров Авша

  ЧИНЕР ХОТЕЛ 3*- АВША ЧИНЕР ХОТЕЛ 3* , се наоѓа  на островот  Авша на 15 м. оддалеченост од  плажа во центарот на градот. Располага со 1/2, 1/3 соби , комплетно опремени со: ТВ, мини фрижидер, тоалет, 24 часа топла вода, клима, балкон , WI- FI.  -10% ПОПУСТ – ЗА УПЛАТА ЗАКЛУЧНО СО 28.02.2024! ТЕРМИН УСЛУГА…

 • Еге Мотел – Остров Авша, Турција

  Еге Мотел – Остров Авша, Турција

  ОСТРОВ АВША – ТУРЦИЈА  ЕГЕ МОТЕЛ, се наоѓа во центарот на островот  Авша на сама плажа. Располага со 1/2, 1/3, 1/4 студиа, комплетно опремени со: ТВ, мини кујна, тоалет, 24 часа топла вода, клима, балкон и WI- FI. ТЕРМИН УСЛУГА Цена по лице,со превоз 21.06 – 30.06.2024 Ноќ. 255€ 30.06 – 09.07.2024 Ноќ. 285€ 09.07…

 • Чанкари Хотел – Остров Авша

  Чанкари Хотел – Остров Авша

  CANKARI OTEL – AVSA Хотелот CANKARI, се наоѓа во центарот на островот Авша покрај самото шеталиште и на сама  плажа. Располага со 1/2 и 1/3 соби комплетно опремени со: ТВ, мини-фрижидер, тоалет, 24 часа топла вода, клима, балкон и WI- FI. ТЕРМИН УСЛУГА Цена по лице,со превоз 21.06 – 30.06.2022 ПП 429€ 30.06 – 09.07.2022 ПП…

 • Бахар Аква Ресорт – Остров Авша

  Бахар Аква Ресорт – Остров Авша

  БАХАР АКВА РЕСОРТ 4*- АВША БАХАР АКВА РЕСОРТ 4* , се наоѓа  на островот  Авша на 50 м. оддалеченост од  плажа и 7 км. од центарот на градот. Располага со 1/2, 1/3 соби , комплетно опремени со: ТВ, мини фрижидер, тоалет, 24 часа топла вода, клима, балкон , WI- FI, АКВА парк – 3 базени,…