Category: Кумбуграз 2024

  • ХОТЕЛ MARIN PRINCESS 5*- КУМБУРГАЗ 2024

    ХОТЕЛ MARIN PRINCESS 5*- КУМБУРГАЗ 2024

    На само еден час возење од Истанбул, во Општината Бујукчекмеџе се наоѓа Кумбургаз, едно од најпознатите летувалишта во Истанбул. Кумбургаз се наоѓа на европската страна на Истанбул, на брегот на мраморното море, и се протега на површина од 1892 хектари, и има крајбрежје долго 8 километри.Кумбургаз е место каде што можете да најдете буквално се…

  • Хотел Гранд Голд – Лето во Кумбургаз 2024

    Хотел Гранд Голд – Лето во Кумбургаз 2024

    Кумбургаз е место каде што можете да најдете буквално се што е потребно за добар одмор и релаксација. Може да сретнете хотели со 3, 4 и 5*, ресторани и кафетерии на самото крајбрежје и да уживате во прекрасниот поглед на морето. Местото Кумбургаз се наоѓа на обалата на Мраморното море и на само 45км од…