Category: Огнаново

  • Хотел Делта – Огнаново

    Хотел Делта – Огнаново

    Хотелот Делта е сместен во прекрасната населба Огнаново  50 km. јужно од Банско. Хотелот располага со различни типови на соби и со апартмани. Ресторанот на хотелот нуди прекрасна храна за сечиј вкус со прикладни цени. Во хотелот има отворени и затворени базенти со топла, минерална, лековита вода која е причина за посета на голем дел…