GRAND HOTEL 4* 

Локација: 150 m од центарот на Банско и 1.5 km од Гондола Лифтот.
Хотелот е реновиран во 2014 година.


Капацитет:

• 6 згради (имаат топла врска)

• 5 лифта

• 65 double rooms (максимум 2 лица, 28-30 m²)

• 43 double luxury rooms (максимум 2+1/3 лица, 35-40 m²)

• 19 studios (максимум 2+1 лица, 35-40 m²)

• 38 1-bedroom apartments (максимум 2+2/3+1 лица, 55-60 m²)

• 14 2-bedroom apartments (максимум 4+2/5+1 лица, 75-80 m²).

-20% ПОПУСТ ЗА РЕЗЕРВАЦИИ ДО 31.12.2023

(не е валиден за период 23.12-02.01)

Бонус: 7=6 за период на престој од 01.12-28.12.2023, 03.01-15.04.2024

Бонус: 5=4 за период на престој од 01.12-21.12.2023, 10.03-15.04.2024

Бонусот СЕ комбинира со попустот за рани резервации


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *