ЕДНОДНЕВНА ЕКСКУРЗИЈА ВО СОЛУН И ПОСЕТА НА MEDITERRANEAN COSMOS

Искористете ги најголемите попусти во годината и пазарувајте по најниски цени со попуст дури до 80%.

Солун е градот кој важи за еден од најубавите во цела Грција, а доказ за тоа е големиот број на прошетки кои ги прават нашите Македонци. Голем број на улици, паркови, трговски центри, стари автентични куќи, сето ова прави Солун да е рамо до рамо со најпознатите светски метрополи. Минатото и сегашноста се судираат во градските таверни, ресторани, луксузни барови и клубови. Преполни улици и кафулиња, Солун е секогаш добра идеја, зарем не?

ЦЕНА: 1000 ДЕН.

Состанок на групата во 04:30h, на автобуската станица во Кочани. Пристигнување во Солун во утринските часови, околу 09:00h. по локално време. Слободно време за прошетка низ центарот на Солун.

Во 14:00h. локално време поаѓање од центарот на Солун кон Cosmos.

Во 15:00h. Локално време за шопинг во Cosmos.

Во 18:00h. Локално време поаѓање за Македонија.

Попатна пауза за посета на  Free shop- 30 мин.

Пристигнување во Кочани околу 22:00h.

Во цената е вклучено:

-Превоз од следниве градови: Виница, Кочани, Штип, Радовиш,   Струмица и Гевгелија.

-Посета на Солун

-Посета на Космос

-Туристички придружник на патувањето

За информации и резервации: 070/336-307   033/270-765       


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *