Еднодневно капење во Паралија

Паралија е сместена во прегратка на планината на 12-те богови Олимп и истата претставува прекрасна комбинација на планината и морето. Па така истата претставува идеално место за сите оние кои саката да уживаат во пријатна клима и долга плажа. По долгото шеталиште во вечерните часови може да уживате во големиот избор на продавници кои располгаат со туристички материјали, накит и облека, а тука секако се и баровите и таверните во кои може да се опуштите.

ЦЕНА: 1000 денари

 Опис на програмата:

 • Поаѓање во 02:00 часот (собирање на група во 01:45 од автобуската станица во Кочани)
 • Ноќно возење со паузи за царински формалности и одмор.
 • Предвидено време за пристигнување во раните утриниски часови
 • Враќање во 17:00 ч. по македонско време од Паралија.
 • Пристигнување во Кочани во вечерните часови.

ОПШТИ УСЛОВИ ЗА ПАТУВАЊЕ:

 • Организатор на патувањето е Т.А. Авто Атом.
 • Во случај на недоволен број на пријавени патници, организаторот го задржува правото да го откаже во целост патувањето 2 дена пред да започне истото.
 • Организаторот на патувањето не е одговорен за подолгите задржувања на граница и гужвите во сообраќајот кои претходно неможат да бидат предвидени.
 • Организаторот на патувањето не е одговорен за временските услови во текот на патувањето како и во местото за посета.
 • Во случај на отказ патникот е должен да плати:
 • За отказ до 2 дена пред поаѓање се задржува износ од 90 % од цената на аранжманот.
 • За отказ од 3 до 5 дена пред поаѓање се задржува износ од 70 % од цената на аранжманот.
 • За отказ од 6-15 дена пред поаѓање се задржува износ од 50 % од цената на аранжманот.
 • За отказ преку 15 дена пред поаѓање  се задржува износ од 10 % од цената на аранжманот.
 • Организаторот на патувањето не одговара и не надоместува материјална штета доколку патната исправа или лична карта е истечена или заборавена.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *