РИЛСКИ МАНАСТИР СО ПОСЕТА НА БЛАГОЕВГРАД – 03.03.2024

ЦЕНА: 890 ДЕН.

Термин: 03.03.2024

Состанок на групата во 05:00h, на автобуската станица во
Кочани. Продолжуваме со попатни застанувања во Виница, Каменица,
Делчево и за царински формалности. Планирано пристигнување во
Рилскиот манастир околу 10:00h по локално време. Слободно време
од два часа за разглед на манастирот. Потоа се упатуваме во
Благоевград, слободно индивудуално време од три часа за разглед на
градот. Попатна пауза во Метро -45 мин. По посетата на Метрото се
упатуваме кон Македонија. Планирано пристигнување во
попладневните часови.


Во цената е вклучено:

  • Превоз од: Кочани, Виница, Македонска Каменица, Делчево.
  • Посета на Рилскиот манастир
  • Посета на Благоевград
  • Посета на Метро
  • Туристички придружник за време на патувањето
    За дополнителни информации и резервации контактирајте не на:
    070/336-307 033/270-765

Коментари

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *